Op maandag 14 februari zullen de leden van de plaatselijke afdelinge van Ecolo ansichtkaarten en chocolaatjes uitdelen aan de treinreizigers die het station van Edingen passeren, om hen te bedanken voor hun voorkeur voor gedeelde mobiliteit. Deze actie wordt Sint-Valentrein genoemd. Het is overgenomen door een honderdtal plaatselijke groepen in Wallonië en Brussel.

Klimaatverandering is van dien aard dat op elk niveau actie moet worden ondernomen: huisvesting, voedsel, het energiesysteem en, uiteraard, mobiliteit. Voor Ecolo bestaat er geen twijfel over: onze toekomst ligt bij de spoorwegen! Wij willen van de trein de ruggengraat maken van een groenere mobiliteit, om ons vlotter te verplaatsen en uiteindelijk vrijer te zijn.

Geef ze een warm welkom en geniet van uw chocolade terwijl u reist! We kijken ernaar uit u te zien.

 

Share This