Het debat over de geleidelijke afschaffing van kernenergie veroorzaakt passionele reacties. Het lijkt dus nuttig om bepaalde feiten opnieuw vast te stellen en het energietransitieproject van de ecologen voor een 100% groen en hernieuwbaar België tegen 2050 toe te lichten.

De gelegenheid om hierover te spreken met Samuel Cogolati, parlementslid voor Ecolo en belast met energiezaken.
Wanneer : donderdag 10 februari om 19u
Waar : Zaal Pôl’Arts (aan de ingang van het Park van Edingen)
Door voorafgaande inschrijving via info@enghien.ecolo.be 

Wij zullen de toegang beperken tot een maximum van 50 personen, dus in overeenstemming met de overheidsvoorschriften zal het CST niet vereist zijn, maar social distancing en mondmaskers zullen van toepassing zijn.

We onderzoeken de mogelijkheid om het debat live uit te zenden op Facebook, blijf op de hoogte via onze pagina “Enghien, vert de toi”

Share This