Tijdens de gemeenteraadsvergadering van 9 september is de stad Edingen toegetreden tot het platform voor dienstverlening aan de burger. Dit is een vzw die jongeren tussen 18 en 25 jaar in contact brengt met dynamische organisaties in 4 sectoren:

  • hulp aan personen
  • toegang tot cultuur
  • milieu, duurzame ontwikkeling
  • opleiding door sport

De burgerdienst stelt jongeren in staat zich 70% van hun tijd nuttig te maken, 20% van de tijd te trainen en na te denken over de periode na de burgerdienst, en de resterende 10% wordt besteed aan aanvullende missies.

Deze tijd, rijk aan ontmoetingen en ervaringen, kan met 6 maanden worden verlengd en wordt betaald.

Indien u belangstelling hebt voor deze ervaring of iemand kent die meer informatie zou willen, aarzel dan niet contact op te nemen met de heer Benjamin François, straathoekwerker, op het nummer 0478 79 43 48.

Share This