Elke stap naar een zachtere mobiliteit is een belangrijke vooruitgang.

Vandaag is een bijkomend deel van de oude spoorlijn tussen Edingen en ‘s Gravenbrakel opgeknapt. Dit is het gedeelte tussen de Brusselsesteenweg en de Brunehaultsteenweg. Deze werken bieden voetgangers en fietsers een aangename route naar het station. Lijn 123 staat bekend als een gebied van groot biologisch belang. Dit gebied is een waardevolle schakel in een ecologische corridor. Bij de opzet en uitvoering van het project is met dit aspect rekening gehouden. Het resultaat toont een evenwicht tussen de noodzakelijke infrastructuur voor alternatieve mobiliteit en het behoud van de biodiversiteit. U zult dus geen verlichting of toestemming voor gemotoriseerde voertuigen zien.
De lokale afdeling van ECOLO heeft het nieuwe gedeelte getest en goedgekeurd!
Hoe zit het met jou? Hoe kom je bij het station?


Het traject loopt om de Kerselarengaard in Lettelingen heen – donkergroene lijn tussen de Brusselsesteenweg en de Brunehaultsteenweg op de kaart – die vervolgens aansluit op het station.

Share This