Nautisport komt de crisis verder te boven en is op weg naar volledige activiteit.

Nautisport

Geconfronteerd met de toch al kritieke situatie van het bedrijf, hebben voorzitter Stephan De Brabandere en alle partijen unaniem gekozen voor een uiterst voorzichtig beheer van de crisis, waardoor het zwembad gedurende vele maanden gesloten bleef. Het was een moeilijke keuze voor de sporters en het personeel, maar vandaag blijkt dat het de beste optie was om de toekomst van het centrum veilig te stellen.

Alle activiteiten kunnen nu worden hervat, met inbegrip van de sport- en recreatiebaden gedurende de maand juli. We kijken hier allemaal naar uit!

Na het financiële herstel en de uitdagingen van september zal het bestuursteam zich kunnen concentreren op de plaats van Nautisport in de wereld van morgen. Het doel is consequent: het zwembad Nautisport heeft vandaag de slechtste energieprestatie in Wallonië!

Bovendien heeft de plaatselijke afdeling van Ecolo twee nieuwe bestuurders verkozen om zich bij Stephan De Brabandere in het bestuur van Nautisport te voegen:
– Gwendoline Fernandez is benoemd vanwege haar deskundigheid op financieel en managementgebied. Zij is onafhankelijk van de Ecolo-partij, woont sinds anderhalf jaar in het centrum van Edingen en zal binnenkort toetreden tot het bestuur van Chessy, de hockeyclub van Edingen-Opzullik.
– Pascal Hillewaert, onze schepen van financiën en werken, zal de ontwikkeling van synergieën met de stad kunnen verzekeren en verder versterken.

Twee financiële, bestuurlijke – en sportieve – profielen om de volgende uitdagingen van het sportcentrum aan te gaan.
Gwendoline Fernandez

Met dank aan Dominique Eggermont en Christophe Medaets voor hun investering als beheerders.

Share This