Een belangrijke werf eindigt in het centrum van het dorp Lettelingen. De Processiestraat is volledig heraangelegd met bijzondere aandacht voor de veiligheid van de voetgangers en de opwaardering van de Sint-Rochuskapel.

Van de omnisporthal tot aan de Reuzenstraat hebben de wegwerkzaamheden maandenlang het leven van de omwonenden verstoord. Hun geduld wordt beloond, want de Processiestraat ligt er nu goed bij. Naast het hoognodige herstel van de rijbaan zijn er ruimten gecreëerd voor de veiligheid van voetgangers.
De stad heeft besloten bijzondere aandacht te besteden aan de omgeving van de Sint-Rochuskapel. Er is een pleintje aangelegd met kwaliteitsmaterialen (blauwe steen) om deze mooie ruimte in het hart van het dorp op te waarderen. Om deze wegwerkzaamheden te voltooien, zal de kapel binnenkort opnieuw worden geschilderd.


Fotocredit : Page Facebook "Petit-Enghien, notre village"
Share This