Dit jaar hebben de leden van de lokale afdeling van ECOLO Edingen hun wensen aan de Edingnaars gepresenteerd vanaf het LABO des Arts et du Mouvement.

Het delen van een vriendschapsglas en een stuk taart in januari is een traditie die de leden en sympathisanten van de lokale afdeling van ECOLO Edingen dierbaar is. Van de gelegenheid gebruik maken om een mooi Edings initiatief te eren is een nieuwigheid, die uiteraard evenzeer wordt gewaardeerd!

Op 12 januari 2020 heeft het “LABO des Arts et du Mouvement” de wensen van de lokale bevolking van harte ontvangen. De deelnemers konden de dynamiek van de gepassioneerde animatoren ontdekken, de creativiteit van de artiesten – ontluikend of bevestigd – terwijl de kinderen zich op de circusdisciplines stortten.

Deze gezellige middag was ook een gelegenheid voor de vele verkozenen en mandatarissen van ECOLO op lokaal, provinciaal en regionaal niveau om van gedachten te wisselen over de acties die zij uitvoeren en over hun ambities voor het nieuwe jaar.

2020 begint – we kijken ernaar uit u te ontmoeten op een van de acties en bijeenkomsten die we de komende maanden zullen organiseren!