Olivier Saint-Amand nodigt u dit jaar opnieuw uit voor het Feest van de Burgemeester, een gezellig moment dat zal plaatsvinden op 5 mei in het kader van ons prachtige Park van Edingen.

Op het programma:

Opvolging van de ontmoetingen “Droom over Edingen”: open voor iedereen!

Voor de deelnemers van vergaderingen “Droom over Edingen 2025” in november en december, maar ook voor alle geïnteresseerden, zal het animatieteam u ontmoeten van 15 tot 17 uur in het interpretatiecentrum bij de ingang van het Park van Edingen. Na kennis te hebben genomen van de 600 ideeën die tijdens de 3 avonden werden verzameld, hebben we ze gesorteerd, geclassificeerd en geordend. De tijd is nu gekomen om die ideeën te kiezen die u wilt laten uitdragen en ten uitvoer laten brengen door degenen die de lijst van de burgemeester steunen. Ook dit keer kunnen we rekenen op de hulp van onze 3 blitse animatoren, Jimmy Tanghe, Sylvie Vaderstraeten en David Baudrez.

Een aperitief in alle gezelligheid!

Vanaf 17.30 uur zijn de Edingenaars van alle leeftijden van harte welkom op het aperitief; wij bieden u het eerste glas! De burgemeester, maar ook veel mensen die de burgemeesterslijst voor de verkiezingen van oktober steunen, zullen aanwezig zijn. Kinderen kunnen genieten van de animaties die worden georganiseerd door de Repaire d’Artistes en het springkasteel (dat al eerder in de middag toegankelijk zal zijn).

Vanaf 18u30, zal een koud buffet samengesteld uit kwaliteitsproducten van lokale producenten worden aangeboden. ’s Avonds is er een muzikaal animatieprogramma gepland. Tickets voor de maaltijd zijn vooraf te koop. Reserveren is altijd handig. Voorverkoop volwassenen: 13€, ter plaatse 15€. Voorverkoop kinderen: 8€, ter plaatse 10 €. Te betalen aan BE84 0682 3010 6659

 

We kijken er naar uit U te ontmoeten!
?