Allen naar uw agenda : op 22 april heeft in het park van Edingen de tweede editie plaats van “Loisirs et Vous” georganiseerd door de buitenschoolse dienst van de gemeente. Op het programma : animaties, activiteiten, spelen, picknick, wedstrijden met vele daarbij horende geschenken, concerten, demonstraties.

Een unieke dag in Edingen waar bijna 50 cultuur- en sportverenigingen aan kinderen, gezinnen, volwassenen, senioren, kortom aan alle jongeren van 0 tot 99 jaar gratis en actief allerlei activiteiten bieden die regelmatig plaatsvinden in de gemeente. Een rendez-vous dat U zeker niet mag missen!

Deze dag, georganiseerd door de buitenschoolse dienst van de stad Edingen is bijzonder belangrijk voor onze Ecolo schepen Bénédicte Linard : “Loisirs et Vous is een unieke dag waar Edingenaars van alle leeftijden veel activiteiten gratis kunnen uitproberen. Jong en oud ontmoeten elkaar tijdens een intergenerationeel evenement. Of het nu zonnig of regenachtig is, het park en de stallen zullen iedereen verwelkomen die het volgende eens wil uitproberen: hockey, augmented reality lezen, pony rijden, de ontdekking van het park, circus, kantklossen of de 40 andere disciplines die gepland zijn voor die dag. In een gemeente als Edingenen is het van groot belang dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, ongeacht zijn of haar financiële middelen, elkaar in een dergelijk gebeuren kan ontmoeten

Een dag als Loisirs et vous? is mogelijk in Edingen dankzij de dynamiek van onze buitenschoolse dienst, maar ook dankzij de rijkdom van Enghien in termen van verenigingen en sportclubs die we tellen op ons grondgebied. Als Edingen overloopt van een onmiskenbaar historisch erfgoed, dan laat ons associatief erfgoed evenmin te wensen over! We kunnen er fier op zijn!”

Vind het programma hier : https://www.facebook.com/events/152269562251006/permalink/175499946594634/

of hier :Programme Loisirs, et vous – 22.04.2018