Drivvy, Wibee, CarAmigo, Cambio, DriveNow, ZipCar,… u hoort steeds vaker de namen van deze organisaties. Geconfronteerd met verkeersproblemen en tijdverlies in files worden steeds meer gebruikers aangetrokken door toepassingen die hen in staat stellen hun voertuig te delen of voor korte tijd te huren. Een nieuwe optie om de mobiliteit in Edingen te stroomlijnen?

Gebruikt u uw auto op een sporadische manier, staat hij vaak geparkeerd voor uw huis of op een parkeerplaats, kost het u geld om hem te onderhouden, te verzekeren, etc.? Waarom deelt u hem niet met een buurman of een lokale bewoner? Platformen zoals Drivvy, Wibee en CarAmigo stellen u in staat om uw voertuig op een veilige manier te delen (ze zorgen voor een verzekeringscontract tussen u en de “huurder” van uw voertuig en stellen u in staat om de gebruikers te evalueren) en tegen een billijke vergoeding (afhankelijk van het aantal gereden kilometers, de gebruikte brandstof, de natuurlijke slijtage). Bied uw auto aan om te delen: het stelt u in staat om tot het einde van de maand rond te komen, bij te dragen aan de matiging van het wagenpark van Edingen en mensen gelukkig te maken… dus wacht niet langer!

Share This