Terug naar de volledige lijst
Portrait de Larissa Fontana

2

Larissa
Fontana

Politiek adviseur en omroeper. ‱ Edingen

« Zaai bloemen en anderen zullen ze voor je plukken. Â»
Als moeder van ZĂ©lie (11) en CĂŽme (7) ben ik vooral gepassioneerd door mensen.

Betrokken bij het lokale leven, een voormalig OCMW-raadslid en actief in de vrijwilligerssector, put ik mijn middelen uit mijn relaties met anderen.

Ik ben een facilitator in hart en nieren, een professionele communicator sinds ik mijn studie aan de IHECS heb afgerond en ik ben begaan met het algemeen belang. Mijn loopbaan heeft me ertoe gebracht te werken in permanente educatie en vervolgens als beleidsadviseur op het gebied van cultureel erfgoed.

Ik deel de waarden van ECOLO op het gebied van transparantie en participatieve democratie. Bovendien houd ik van nieuwe uitdagingen en ben ik altijd in beweging om iemand in mijn omgeving te helpen of een project een boost te geven.

Voor mijn adoptiestad, waar ik 4 jaar geleden ben komen werken (ik ben opgegroeid in Tubeke), wil ik er alles aan doen om haar toeristische en culturele potentieel nog verder te ontwikkelen! Dat zou goed zijn voor de economie en de lokale ontwikkeling van de stad. Edingen is een stad met een overvloed aan kwaliteitsdiensten en de uitdaging is om dit goede beheer te behouden en dit dienstenaanbod uit te breiden.

Tot slot, omdat ik veel plezier beleef aan het rondwandelen in de stad en haar dorpen, wil ik er graag voor zorgen dat dit gevoel bij de meeste mensen overkomt.